За нас

 
Транспортно-туристическа компания “Юнион Ивкони” е най-големият автобусен превозвач в страната, лидер в автобусния транспорт в България и Европа. Член е на Националното сдружение на автобусните превозвачи в България (НСАПБ) и на IPRU. 

Започнахме своята дейност през 1992 г. и всеки ден пътуваме до над 100 града в България и до над 150 града в Централна и Западна Европа, Гърция и Турция.
Грижата за нашите автобуси полагаме в собствена автобаза, разположена на два терена, с включени сервизни помещения. За да улесним и удовлетворим нашите клиенти, сме осигурили около 70 офиса в цялата страна, близо 700 души квалифициран персонал и над 50 офиса партньорска мрежа извън страната.

Ценим клиентите си и затова създаваме лоялни програми, с които се стремим да покриваме изискванията им:
 

Още от самото си създаване развиваме допълнителна дейност – даваме автобуси под наем, от различен тип: Мини бус, Миди бус, Автобус, Многоместен автобус в три различни възрастови категории според датата на производство.

През 2006 г. създадохме наша туристическа марка – „Уни Холидейс”, която по-късно лицензирахме и като IATA-агенция. Тя предлага богато разнообразие от почивки, екскурзии, ваканции в страната и чужбина, както и самолетни билети за всички дестинации на авиокомпании с редовни линии и на нискотарифните Wizz Air и Fly Niki.

Юнион Ивкони ООД поддържа система за управление на качеството в съответствие с изискванията на стандарт ISO 9001:2015 и е регистрирана с UKAS акредитация от Intertek Certification Ltd.

За качеството на предлаганите услуги и доброто име на компанията говорят многобройните ни награди, получени през годините:
 
  • 3 поредни години Автобусна фирма на годината в раздел Международен транспорт – 2006 г., 2007 г. и 2008 г.;
  • Автобусна фирма на годината в раздел Международен транспорт за 2010 г.;
  • 2 отличия за Автобусна фирма на годината през 2011 г. в разделите Международен транспорт и Вътрешен транспорт;
  • Най-добра търговска марка, категория „Транспорт” за 2011 г.;
  • Награда за Нова бизнес идея за услугата Wi-Fi в автобусите на фирмата през  2011 г.;
  • 1-во и 3-то място за автобусен шофьор на годината за 2012 г. 

    Спечелили сме доверието на медии и културни институции с подкрепата, която сме предлагали и осигурявали при организирането на обществени прояви и събития. Работили сме с екипите на телевизионни предавания - сред тях „Х фактор”, „България търси талант”; били сме партньори с ансамбъл "Българе", Народен театър „Иван Вазов”, Фондация "Енчо Керязов", Софийска опера, Сдружение „Спортс Мениджмънт България”, 
    модна агенция "Visages" и др. Развитието на културата и спорта в България са наша кауза, защото така расте българският национален дух.
 
Ние пътуваме с теб... Винаги в твоята посока!