НОВИНИ

ДАРИТЕЛСКА КАМПАНИЯ НА ЮНИОН ИВКОНИ

29-11-2016 г.
На 21 ноември - Международен ден за борба с муковисцидоза, Юнион Ивкони направи своето ежемесечно дарение в размер на 6 950,32 лева на Асоциация Муковисцидоза България. На благотворителното събитие "Приказки за 65 рози", което се проведе на същата дата в Studio 5, присъстваха много известни личности, които за пореден път застанаха до Асоциацията и оказаха подкрепа. На същото събитие, Юнион Ивкони получи грамота за цялостен принос в кампания за изграждане на Медицински и информационен център в България. Благодарим на Асоциацията за оказаното признание и чест! Благодарим на Вас, нашите клиенти, че сте част от каузата. Пътувай с Юнион Ивкони и...ДОБАВИ ЖИВОТ!

пълен текст >>

ПРИКАЗКА ЗА 65 РОЗИ

18-11-2016 г.
По случай Международния ден за борба с болестта Муковисцидоза - 21 ноември, Асоциация Муковисцидоза България, съвместно с Гери Турийска и "Пощенска кутия за приказки", ще споделят с Вас разкази на тема 65 рози - Муковисцидоза. На 21 ноември в Студио 5 от 18:30 ч. Весела Бонева, Светлин Къслев, трио „Хипнотик“, Дичо, Евгени Иванов, Гери Турийска и Мариана Векилска ще бъдат част от една по-различна "Пощенска кутия за приказки" - "Приказка за 65 рози". Събраните средства от входа на събитието ще бъдат насочени към дарителската сметка на кампанията за изграждане на Медицински център по муковисцидоза. Всеки гост сам ще определи стойността на входа, която реално ще бъде неговото дарение, в замяна на което ще получи свидетелство за дарение. Нека бъдем част от тази по-различна приказка... нека да ДОБАВИМ ЖИВОТ! https://www.facebook.com/events/1611254155837224/...

пълен текст >>

ДАРИТЕЛСКА КАМПАНИЯ НА ЮНИОН ИВКОНИ

07-11-2016 г.
Стартът на съвместния проект между Юнион Ивкони и Асоциация Муковисцидоза вече отчете своя успех. Както обещахме, всеки месец на сайта на компанията, както и на Facebook страницата на Асоциацията, ще Ви информираме за събраната и дарена сума към Асоциация Муковисцидоза. През месец октомври, Юнион Ивкони се включи в събирането на средства за изграждането на Медицински и информационен център в България, като дари на Асоциацията сумата от 5 500 лв. Сумата е преведена по дарителска сметка, предназначенa за събиране на средства за изграждане на Медицински и информационен център в гр. София. С Вашата подкрепа, Уважеми Клиенти, успяваме да бъдем част от каузата и да ДАРИМ ЖИВОТ.

пълен текст >>

Нови офиси

30-09-2016 г.
Уважаеми клиенти, Имаме удоволствието да Ви уведомим, че Юнион Ивкони отвори следните нови офиси в Испания: Аранда де Дуеро, Пеняфиел и Сеговия.

пълен текст >>

ДАРИТЕЛСКА КАМПАНИЯ НА ЮНИОН ИВКОНИ

02-09-2016 г.
"Пътувай с Юнион Ивкони...и ДОБАВИ ЖИВОТ !" Под този надслов стартира дарителска кампания на Юнион Ивкони в подкрепа на бoрбата с болестта муковисцидоза. Всеки месец 5 % от прадажбата на всички он лайн билети ще бъдат дарени на Асоциация "Муковисцидоза" България за изграждане на информационен...

пълен текст >>

НОВО! Директни международни линии НОВО!

18-08-2016 г.
Уважаеми клиенти, От 22.08.2016 г. Юнион Ивкони открива нови директни линии по международни дестинации. Пътувай с нас, ДИРЕКТНО до: Манчестър, Ливърпул, Дъблин и Белфаст Копенхаген, Малмьо, Гьотеборг и Стокхолм Пътувай с нас в твоята посока!

пълен текст >>

Страница < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 > Последни новини

За нас | Политика по качеството | Кариери | Контакти

©2006-2018 ЮНИОН-ИВКОНИ Всички права запазени. Условия за ползване