НОВИНИ

РАВДА - ПРОМЯНА В РАЗПИСАНИЕТО НА ВЕЧЕРНИТЕ АВТОБУСИ

Уважаеми клиенти, На дати 25.07. (вторник) и 26.07. (сряда) от 18:30 ч. до 22:00 ч. ще се проведе ежегодния празник на курорта в с. Равда. В тази връзка Ви уведомяваме, че движението на автобусите от и към Несебър ще се осъществява по улиците "Свобода" и "Изгрев", а спирането ще бъде на площада до бившата постройка "Гондола". Екипът на "Юнион Ивкони" ООД

пълен текст >>

ПЪТУВАЙ С ОТСТЪПКА ДО КРАЯ НА 2017 ГОДИНА

Юнион Ивкони ти подарява повече отстъпки до края на 2017 година! Кампания клиентски карти с прогресивна отстъпка ще продължи до 31.12.2017 г. Всички условия, заложени от началото на 2017 г. по кампанията, се запазват без промяна, като прогресията ще бъде възстановена, считано от 01.07.2017 год. Пътувай с Юнион Ивкони в твоята посока...и с отстъпка!

пълен текст >>

''ТЕАТЪР ПРЕД ТЕАТЪРА'' С УЧАСТИЕТО НА ЮНИОН ИВКОНИ

"Тетър пред театъра" - иновация в представянето на театрите. За първи път в историята, пет от най-добрите постановки на Народен театър "Иван Вазов" ще се играят на открита сцена пред театъра. Грандиозното закриване на сезон 2016-2017 ще е под надслов „Театър пред театъра” и ще бъде под звездите за периода от 3.07.2017 г. до 07.07.2017 г. Изненадите не спират до тук - всички наши клиенти, притежатели на клиентска карта с прогресивна отстъпка и предплатена клиентска карта, могат да се възползват от 20% отстъпка при покупката на билет за която и да е от постановките. Необходимо условие е, да представите вашата клиентска карта на служителите в театъра, при покупката на билет. Пътувай с Юнион Ивкони и гледай любимите актьори...под звездите :)

пълен текст >>

НОВ ОФИС В СЛЪНЧЕВ БРЯГ

На 26.05.2017 г. отвори врати нашият нов офис в курортен комплекс Слънчев Бряг. Офис "Бисер" - Слънчев бряг се намира в центъра на курортния комплекс, в офис № 5 (партер) на Апартхотел "Бисер". Офисът ще бъде с работно време: понеделник до петък: 09:30 - 17:00 ч., почивка: 12:30 - 13:00 ч.; събота: 09:30 - 14:30 ч.; неделя: почивен ден. Юнион Ивкони...вече и в Слънчев Бряг!

пълен текст >>

ОТЛИЧИЕ ЗА ЮНИОН ИВКОНИ: ПРИЗ СКРИТОТО ДОБРО

Юнион Ивкони получи специален приз "Скритото добро"! За трета поредна година, на официална церемония, Столична община връчи своите специални призове "Скритото добро". На същата церемония, Юнион Ивкони получи своето признание за подкрепа и участие в социалните инициативи, организирани от Общината през годината. Благотворителната кампания "Скритото добро" стартира още в началото на 2014 г. под патронажа на Албена Атанасова - зам.-кмет на Столична община в направление „Социални дейности и интеграция на хората с увреждания“. Инициативата обединава бизнесът, неправителственият сектор, творческата гилдия, спортисти и спортни организации в една обща кауза – подкрепа на хората в нужда.

пълен текст >>

Пътувай с Юнион Ивкони и Народен театър Иван Вазов

В духа на предстоящите празници и нашата културна ангажираност, имаме удоволствието да представим нашите партньори - Народен театър "Иван Вазов". С началото на пролетта и до края на 2017-та година притежателите на клиентски карти с прогресивна отстъпка и предплатени клиентски карти могат да се възползват от 20 % отстъпка при покупка на билет за постановка в Народния театър, както и на гостуващите представления, които ще се играят в театрите в други градове. Необходимо условие е да бъде представена валидна клиентска карта на касите в театъра, при покупката на билет за постановка на Народния театър. Пътувай ВИНАГИ В ТВОЯТА ПОСОКА и гледай любимите актьори в най-добрите постановки. Пътувай с Юнион Ивкони...до най-интересната постановка :)

пълен текст >>

Страница 1 2 3 4 > Архив

За нас | Политика по качеството | Кариери | Контакти

©2006-2016 ЮНИОН-ИВКОНИ Всички права запазени. Условия за ползване